Wie zijn wij?

website1Tandheelkundig Centrum ’t Veld is een moderne, groeiende praktijk voor tandheelkunde gelegen in het Noord-Hollandse dorp ’t Veld. In 2006 werd een oude gymzaal verbouwd tot een riante praktijkruimte. Patiënten vinden hier ruimte, transparantheid en de nodige zorg in een rustige sfeer. Kernbegrippen die we ook benadrukken in onze tandheelkundige filosofie.

Wat wij bieden
Wij bieden met ons team de dagelijkse zorg aan patiënten die van een moderne tandartsenpraktijk verwacht mag worden. Daarnaast zijn wij een verwijspraktijk voor implantologie en endodontologie. Dit houdt in dat wij specialistische zorg in de implantologie en endodontologie bieden aan patiënten die door hun eigen tandarts naar ons centrum zijn doorverwezen. Het kan hierbij gaan om lastige behandelingen, het bespreken welke behandelingen mogelijk zijn of om behandelingen die de tandarts niet zelf uitvoert.

website 2

Second opinion
Regelmatig komt het voor dat patiënten ons, op eigen initiatief, bezoeken voor een second opinion. Hierbij stellen we dan samen met de patiënt een verslag op waarin de vraag van de patiënt of tandarts centraal staat.

Het team
Ons team bestaat uit tandartsen, tandartsspecialisten, mondhygiënistes, preventieassistenten en ondersteunende medewerkers. Naast de behandelkamers hebben we een volwaardige operatiefaciliteit, 2 behandelkamers voor endodontische microchirurgische ingrepen, ruime ontvangst- en wachtgelegenheid en een expositieruimte met wisselende tentoonstellingen zoals schilderkunst, fotografie of beeldhouwkunst.

website3website4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkwijze
Wij werken volgens de huidige richtlijnen voor tandheelkunde en zijn aangesloten bij de overkoepelende tandartsenvereniging NMT en mondhygiënistevereniging NVM. Ons centrum heeft een tandarts-endodontoloog erkend door de vereniging voor endodontologie de NVvE en een tandarts-implantoloog erkend door de NVOI. Tevens maken wij deel uit van het kwaliteitsregister tandartsen. Al onze facturen zijn conform de NMT-richtlijnen, met 4 weken betalingstermijn. Kosten voor behandelingen kunnen vooraf begroot worden. Ook nemen wij deel aan de klachtenregeling voor tandartsen en is er voor onze patiënten een waarneemregeling bij spoedeisende hulp.

 

website10website9

 

 

 

 

 

 

In bepaalde complexe situaties waarbij expertise van een aangrenzend vakgebied op zijn plaats is werken wij samen met specialisten buiten onze praktijk. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan orthodontie.

Indien u uw afspraak bij verhindering minimaal 24 uur van te voren telefonisch annuleert, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Wij hopen met ons geschetste concept een groeiende groep patiënten mondzorg op maat te kunnen bieden,

met vriendelijke groet,

Het team van tandheelkundig centrum ’t Veld.