Tandartsen-team

Robert-Jan Schaap, tandarts-endodontoloog
Is in 1999 afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen (KUN). Naast zijn werkzaamheden binnen Tandheelkundig Centrum `t Veld is hij na zijn studie gaan werken als tandartsdocent bij het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam(ACTA). In 2008 heeft tandarts Schaap de 3- jarige opleiding tot tandarts-endodontoloog aan het ACTA afgerond. Deze masteropleiding is NVvE erkend. Hiernaast is de vereiste kennis opgedaan die leidde tot de titel tandarts – implantoloog erkend door de NVOI. Thans bestaan zijn werkzaamheden grotendeels uit de endodontologie en daarnaast uit implantologie en complexe behandelplanning.
Henk Martin Mensink, tandarts-implantoloog
foto hmIs in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). In 2007 is tandarts Mensink door de NVOI erkend als tandarts-implantoloog. Zijn werkterrein is de orale implantologie, pre-implantologische chirurgie en kleine kaakchirurgie alsmede uitgebreid kroon- en brugwerk en complexe behandelplanning.
Pim Buurman, tandarts-endodontoloog
Pim Buurman heeft 18 jaar ervaring als tandarts en besloot in 2013 na 12 jaar een eigen praktijk te hebben gehad in Nieuw-Vennep om zijn patiënten over te dragen en de specialisatie opleiding Endodontologie te gaan volgen aan de ACTA. Inmiddels heeft tandarts Buurman de opleiding afgerond en werkt sinds september 2016 op de maandag en woensdag als tandarts-endodontoloog bij Tandheelkundig Centrum ‘t Veld.
Tara Reuvers, tandarts
In 2011 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam en sindsdien werkzaam bij Tandheelkundig Centrum ‘t Veld. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met AlgemeneTandheelkunde.
Manon van Nigtevegt, tandarts
Is in begin 2012 afgestudeerd aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sinds maart 2013 is zij werkzaam bij Tandheelkundig Centrum ‘t Veld. Zij is werkzaam op dinsdag en woensdag. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met de Algemene Tandheelkunde.
MAH3Marie Anne Hobbelink, tandarts
Is in 2015 afgestudeerd aan de rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heeft ze in verschillende tandartspraktijken gewerkt.
Vanaf oktober 2017 zal ze werkzaam zijn bij Tandheelkundig centrum ‘t Veld. Ze werkt op de donderdag en vrijdag. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met de algemene tandheelkunde.
Lisa de Jong
Is in 2012 afgestudeerd aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sindsdien heeft ze in verschillende tandartspraktijken in Noord-Holland gewerkt. Vanaf eind april 2018 zal ze werkzaam zijn bij Tandheelkundig Centrum ’t Veld op maandag en dinsdag. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met de algemene tandheelkunde.
Merel Joling, mondhygiëniste
Heeft haar studie mondhygiëne in 2002 afgerond aan de Hogeschool Holland, gevestigd in het ACTA. Sinds 2006 werkt zij bij Tandheelkundig Centrum ’t Veld. Daarnaast is zij ook werkzaam in Julianadorp in een tandartspraktijk. Merel is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM)
fullsizerenderFione de Reuver,
mondzorgkundige

Heeft de studie mondzorgkunde afgerond in 2013 aan de Hogeschool InHolland,
gevestigd in het ACTA. Hier heeft zij als differentiatie parodontologie gevolgd. Na deze studie te hebben afgerond heeft zij in diverse praktijken gewerkt, parodontologie praktijk en algemene praktijk. Sinds 1 Oktober 2016 is zij werkzaam bij
Tandheelkundig Centrum ’t Veld, op de maandag en vrijdag.
Lotte Dirkmaat, mondhygiëniste 
Heeft de studie mondzorgkunde afgerond in  oktober 2018 aan de Hogeschool InHolland,
gevestigd in het ACTA. Hier heeft zij diverse stages gelopen in verschillende praktijken. Tevens heeft zij twee maanden stage gelopen in het buitenland.  Sinds 9 Augustus 2018 is zij werkzaam bij Tandheelkundig centrum ’t Veld, op de donderdag en vrijdag.

Laura Fluitman-Krieckaert, mondhygiëniste
Heeft in 2009 de studie mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool inHolland gevestigd in het ACTA. Daarna is zij van 2009 t/m 2017 werkzaam geweest als senior mondhygiënist in de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam en in diverse algemene praktijken. Haar passie ligt vooral op het terrein van voorkomen en behandelen van ontstekingen aan het tandvlees. Vanaf september 2018 is zij werkzaam bij Tandheelkundig Centrum ’t Veld op dinsdag en woensdag en zij zal zich binnen de praktijk voornamelijk toeleggen op de cliënten met complexere tandvleesproblemen. Laura is lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

Eslie Hopman, mondhygiëniste 
Heeft haar opleiding Mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Inholland en het ACTA, te Amsterdam en afgerond in oktober 2018. Hier heeft zij de minor Parodontologie gevolgd en diverse stages gelopen in o.a. het buitenland. Vanaf november 2018 is zij werkzaam bij Tandheelkundig Centrum ’t Veld op donderdag en vrijdag.