Tandartsen-team

Robert-Jan Schaap, tandarts-endodontoloog
Is in 1999 afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen (KUN). Naast zijn werkzaamheden binnen Tandheelkundig Centrum `t Veld is hij na zijn studie gaan werken als tandartsdocent bij het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam(ACTA). In 2008 heeft tandarts Schaap de 3- jarige opleiding tot tandarts-endodontoloog aan het ACTA afgerond. Deze masteropleiding is NVvE erkend. Hiernaast is de vereiste kennis opgedaan die leidde tot de titel tandarts – implantoloog erkend door de NVOI. Thans bestaan zijn werkzaamheden grotendeels uit de endodontologie en daarnaast uit implantologie en complexe behandelplanning.
Henk Martin Mensink, tandarts-implantoloog
foto hmIs in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). In 2007 is tandarts Mensink door de NVOI erkend als tandarts-implantoloog. Zijn werkterrein is de orale implantologie, pre-implantologische chirurgie en kleine kaakchirurgie alsmede uitgebreid kroon- en brugwerk en complexe behandelplanning.
Pim Buurman, tandarts-endodontoloog
Pim Buurman heeft 18 jaar ervaring als tandarts en besloot in 2013 na 12 jaar een eigen praktijk te hebben gehad in Nieuw-Vennep om zijn patiënten over te dragen en de specialisatie opleiding Endodontologie te gaan volgen aan de ACTA. Inmiddels heeft tandarts Buurman de opleiding afgerond en werkt sinds september 2016 op de maandag en woensdag als tandarts-endodontoloog bij Tandheelkundig Centrum ‘t Veld.
Tara Reuvers, tandarts
treuvers
In 2011 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam en sindsdien werkzaam bij Tandheelkundig Centrum ‘t Veld. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met AlgemeneTandheelkunde.
Manon van Nigtevegt, tandarts
Is in begin 2012 afgestudeerd aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sinds maart 2013 is zij werkzaam bij Tandheelkundig Centrum ‘t Veld. Zij is werkzaam op dinsdag en woensdag. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met de Algemene Tandheelkunde.
MAH3Marie Anne Hobbelink, tandarts
Is in 2015 afgestudeerd aan de rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heeft ze in verschillende tandartspraktijken gewerkt.
Vanaf oktober 2017 zal ze werkzaam zijn bij Tandheelkundig centrum ‘t Veld. Ze werkt op de donderdag en vrijdag. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met de algemene tandheelkunde.
Merel Joling, mondhygiëniste
Heeft haar studie mondhygiëne in 2002 afgerond aan de Hogeschool Holland, gevestigd in het ACTA. Sinds 2006 werkt zij bij Tandheelkundig Centrum ’t Veld. Daarnaast is zij ook werkzaam in Julianadorp in een tandartspraktijk. Merel is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM)
Carmen van Kooten, mondhygiëniste            
Is 1999 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Stichting Opleiding Mondhygiëne aan de Hogeschool Holland, gevestigd in het ACTA. Direct na haar studie is zij gaan werken in een algemene tandartspraktijk in Alkmaar en `t Zand. In 2009 is Carmen begonnen aan een nieuwe uitdaging bij Tandheelkundige Centrum `t Veld. Hier werk ze nog altijd met enorm veel plezier, drie dagen in de week. Carmen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten(NVM).
fullsizerenderFione de Reuver, mondzorgkundige
Heeft de studie mondzorgkunde afgerond
in 2013 aan de Hogeschool InHolland,
gevestigd in het ACTA. Hier heeft zij als
differentiatie parodontologie gevolgd.
Na deze studie te hebben afgerond heeft
zij in diverse praktijken gewerkt, parodontologie praktijk en
algemene praktijk. Sinds 1 Oktober 2016 is zij werkzaam bij
Tandheelkundig Centrum ’t Veld, op de maandag en vrijdag.